ALEGE TIPUL DE TRANSPORT

MondoTransport este o platforma online de anunturi de transport care ofera posibilitatea unei comunicari directe intre cerere si oferta.

ATENTIE !!!

www.mondotransport.ro NU este o bursa de transport, o casa de expeditie sau o agentie de transport. Este un site de anunturi specializat pe domeniul serviciilor de transport, ce isi doreste sa aduca in acelasi loc cererea cu oferta, fara sa participe sau sa comisioneze in vreun fel intelegerile dintre cele doua parti.

Cum functioneaza ? Simplu !

Adaugi anunt gratuit cu tipul transportului de care ai nevoie si primesti oferte direct de la transportatorii inregistrati in platforma.

Daca esti transportator iti faci cont, apoi intri in cont, achizitionezi unu abonament pentru a vedea datele de contact ale anunturilor de transport postate pe site. Contactezi direct posesorul anuntului si il ofertezi pentru transportul de care are nevoie.

MondoTransport nu intermediaza si nu comisioneaza pe nimeni in urma transportului efectuat si nu participa in niciun fel la discutia celor doua parti.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii la 0746929414 sau ne puteti scrie direct din site, folosind butonul de chat de jos din dreapta sau formularul de contact www.mondotransport.ro/contact.php