ALEGE TIPUL DE TRANSPORT

Cum functioneaza?

Daca esti utilizatorul care cauta transport :

Daca esti utilizatorul care ofera transport :

Daca intampinati dificultati in utilizarea site-ului nu ezitati sa ne contactati la telefon 0746929414 sau pe e-mail support@mondotransport.ro


Cum pot sa platesc online cu cardul un abonament pe mondotransport.ro ?

Cand alegi sa platesti un abonament cu cardul trebuie sa introduci numarul cardului, data expirarii si codul din 3 cifre de pe spatele cardului (numit cod CVV). ATENTIE !!! Site-ul nostru este inrolat in serviciul 3D Secure, asta inseamna vei primi un SMS cu parola unica pentru tranzactia ta, parola ce trebuie introdusa pentru a finaliza plata. Daca nu primesti prin SMS parola unica pentru tranzactia ta, verifica cu banca care a emis cardul tau, ca ai activat serviciul 3D Secure pentru cardul pe care il folosesti pentru plata abonamentului.

Cum pot sa platesc un abonament direct in contul aferent site-ului mondotransport.ro ?

Cand alegi sa platesti un abonament direct in cont, cea mai simpla optiune este sa ajungi la sucursala unei banci, sa indici contul nostru RO60BRDE260SV54002182600 beneficiar EVERTHING IS ONLINE SRL in care transferi contravaloarea in lei a abonamentului pe care vrei sa-l achizitionezi. Apoi da-ne de veste pe mail sau la telefon 0746929414 ca ai achizitionat un abonament, iar noi o sa ti-l activam imediat.